Wat wij doen:

Dansen en zingen, djembé spelen, freerunning en musical, het zijn allemaal dingen die wij in onze lessen doen met de kids. Tussen Zang en Dans zorgt voor een gezellige en mooie tijd van ontwikkeling tijdens de tussen schoolse opvang (t.s.o.), de na schoolse opvang (n.s.o.) en de buiten schoolse opvang (b.s.o.). Met een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan creatieve lessen werken we op een speelse wijze aan muzikaliteit, het verbeteren van de motoriek, zelfexpressie en samenwerken. Plezier hebben staat voorop in onze lessen, waarin we de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van de kinderen versterken door middel van expressie. Momenteel bieden we zeven verschillende soorten lessen aan. Kijk voor een volledig overzicht en inhoudelijke informatie bij ons lesoverzicht

 

Voor wie:

De meeste van onze creatieve lessen zijn geschikt voor kinderen van groep 2 tot en met groep 8. Uiteraard kunnen we ook een aangepast lesprogramma aanleveren voor kinderen buiten deze leeftijden. Heb je interesse in lessen voor op een middelbare school? We bespreken graag de mogelijkheden. Neem hier vrijblijvend contact met ons op. 

 

Wie zijn we:

Tussen Zang en Dans is een groeiende organisatie, die creatieve lessen verzorgt op basisscholen in en rondom Amsterdam. Inmiddels werken we op ruim veertien basisscholen en dit aantal wordt steeds groter. 

 

Met zijn team van professionals werkt oprichter Steffen Morrison dagelijks hard aan het creëren van een vrolijke en creatieve omgeving voor de kids. Zelf is hij ook geen onbekende in de creatieve sector. Steffen werkt al jaren als zanger en liedjesschrijver, staat regelmatig zelf op het podium in theaters en poppodia en deed mee aan het tv-programma The Voice of Holland. Ook is hij een graag gezien gast bij De Wereld Draait Door. 

 

Naast artiest is hij ook vader van Kahya en Faye Dosoe, die beide naar de Derde Dalton School in Amsterdam gaan. Die school is ook de plek waar het avontuur van Tussen Zang en Dans begon. Na een gesprek met de tso-coördinator over het belang van muzikale ontwikkeling, raakte Steffen betrokken als zangdocent op de school van zijn kids. Hij creëerde een zanglesprogramma voor de kinderen, dat later werd uitgebreid met andere lessen. Inmiddels is Tussen Zang en Dans uitgegroeid tot een professionele organisatie met een groot team van creatieve en betrokken docenten.