School Musical begeleiding

Of het nou gaat om de eindmusical van groep 8, een kerstmusical met de bovenbouw of een schoolbreed musicalproject, we hebben alles in huis om het tot een succes te maken.

Het hele jaar door kan je bij ons terecht voor School musicals helemaal op maat gemaakt musicalproject. Op basis van de wensen en eisen van de school gaan we na goed overleg aan de slag. Dans, zang en toneel worden gecombineerd in een spetterende show. De kids worden begeleid door onze professionele docenten, die ze klaarstomen voor de einduitvoering voor de ouders en andere kids op school. 

Het kan zijn dat we helpen bij een al bestaande musical of dat er één op maat wordt geschreven. Daarbij leveren we de muzikale ondersteuning, coaching en training voor de kids en denken we graag mee over het decor. Alles uiteraard in overleg en naar wensen van de school. We hebben alle kennis, contacten en benodigdheden in huis om van iedere schoolmusical een succes te maken. We zorgen voor een super toffe musical, met plezier voor de kids op nummer één.

Eind musical groep 8

Alle groep 8 leerlingen doen mee aan de musical. De hele groep studeert het stuk in en de verschillende scene’s en liederen worden desgewenst verdeeld onder de leerlingen. In aanloop naar het eindstuk repeteert het groep meerdere malen met de musical docent. Over het algemeen gaan we uit van 10 repetitie momenten. Deze kunnen verdeeld worden in 5 weken voor aanvang van het eindstuk. Aansluitend daarop volgt er een muzikale repetitie met onze toetsenist indien vooraf afgesproken.

Schoolmusical op maat

Wanneer een school een Schoolmusical op Maat bestelt, dan ontvang de school de volgende onderdelen:

Modulair

Schoolmusical op maat is gebaseerd op een modulair systeem. Desgewenst is het mogelijk om een musical met minder groepen uit te voeren, uit te breiden of aan te passen aan de organisatie van de school.

De leerdoelen op een rijtje: