Liloe Barend

Zang/Songwriting

Liloe (1990) studeerde in 2012 af aan het ArtEZ Conservatorium (popacademie) in Enschede als singer-songwriter. Ze woont nu in Amsterdam waar ze actief is als zangeres, gitarist, songwriter en zang/gitaar docent. Ze schrijft muziek voor haar soloproject als singer-songwriter in het straatje Indie-Pop onder de naam Liloe Rix. Daarnaast schrijft ze ook Ambient muziek. Verder is Liloe veel op het podium te vinden als gitarist in de all-female coverband STEAM SISTER, waarmee ze op veel feesten en festivals staan. Als gitarist en zangeres is ze ook actief op het podium met het akoestische duo Chansonnettes. 

 

Naast privélessen bij haar thuis verzorgt ze ook zang- en gitaarlessen op de Muziekschool Amersfoort. Online zijn haar lessen ook te vinden en te volgen. Via het platform Online Music Master verzorgd Liloe verschillende ukelele- en gitaarcursussen. 

Als docent vindt ze het plezier in de les voorop staan. Alles begint met ergens enthousiast over zijn, de rest volgt vanzelf.  

 

’Wat is er nou leuker om je eigen passie over te brengen op de jongere generatie. Jij inspireert hun met zingen en muziek. En de kinderen inspireren jou weer met hun fantasierijke gedachtes en energie.’