Nannette Looise

Fashion Fix

Nannette Looise is een conceptueel en visueel denker met een enorme hoeveelheid aan creativiteit en ervaring in de internationale mode industrie.

In 2010 startte zij haar bedrijf ThinkiN StyLe met als doel haar passie voor fashion en mensen samen te brengen door zowel personen als bedrijven te helpen hun persoonlijke style te vinden, uit te dragen en te vergroten. Als designer voor grote merken zoals Tommy Hilfiger, Amatør, Anecdote en vele anderen heeft zij het vermogen haar kennis en gevoel voor style en mode te vertalen in een product.

Haar kracht is dat ze haar creatieve visie voor zeer diverse doelgroepen en stylen weet te vertalen en hen kan inspireren tot vernieuwing terwijl de identiteit van een brand gehandhaafd blijft.

Naast Fashion Designer is zij een zeer gewaardeerd personal stylist coach en media stylist. Met haar zeer persoonlijke benadering staat ze vooral voor diversiteit en stimuleert haar cliënten dicht bij zichzelf te blijven en zich te onderscheiden. Met deze visie kleed zij diverse artiesten waaronder Steffen Morrison en Zapp presentatrice Anne Mar Zwart

Verder werkt Nannette als Stylist voor het populaire TV programma Hip Voor Nop.