Naomi Vis

Urban/pop

Naomi is 27 jaar en geboren en getogen in Purmerend. Ze begon haar artistieke opleiding in 2013 aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Groningen en studeerde in 2017 af. Hier behaalde zij twee Bachelor diploma’s. Als Uitvoerend Artiest en Docent Dans. Momenteel volgt ze een deeltijd master: Operationeel leiderschap in de Performing Arts. 

Tijdens haar studie was Naomi danseres in de illusionisten show “Nightmares” van Magus Utopia en meteen na het behalen van haar diploma’s werkte ze als zangeres voor Tui Cruises. In de zomer van 2021 werkte ze als danseres bij Theaterspektakel Noord. Momenteel is ze te zien als danseres in de dinnershow “Fantastique” en geeft ze danslessen voor onder andere de NKT Theaterschool, waar ze zelf ook op les heeft gezeten en haar liefde voor theater heeft ontdekt.

Tevens is zij de choreograaf van verschillende musical producties die door amateurs worden uitgevoerd. De laatste: “Ik word een ster?!”, de musical van het NKT, ging in juni 2022 in première.

Haar liefde en passie voor het docentschap is tijdens de opleiding gegroeid. Ze gaf dansles en choreografeerde voor kinderen en jong volwassenen in de leeftijd van 4 tot 25 jaar. Naomi vindt het belangrijk een veilige leeromgeving te creëren en zo haar leerlingen te zien groeien. Plezier staat op nummer één.