Polle Vrienten

Zang

Polle is zanger en liedjesschrijver en maakt verder graag zoveel mogelijk geluid, zowel met z’n zelf ontwikkelde vorm van vocal bass & percussion, als op verschillende instrumenten.

Na zijn studie Zang (Jazz & Pop) aan het conservatorium met een minor in educatie, is hij full time voorstellingen gaan maken en spelen met theatergezelschap Herman in een bakje Geitenkwark. Met hun eigenzinnige mix van absurde humor, a capella zang en fysieke sketches stonden ze sinds 2012 met drie verschillende avondvullende voorstellingen in theaters door het hele land. Ze waren op tv bij o. a. de top 2000 a gogo quiz, de opening van het Nederlands Filmfestival en bij de beste vrienden quiz, daarnaast speelden ze een aantal keer op Lowlands en in 2012 op de Parade.

Naast zijn optredens is Polle al meer dan 15 jaar muzikaal begeleider bij kinderkamp De Grote Beer op Terschelling, waar hij 's avonds zingt met de kinderen en ieder jaar een nieuw liedje schrijft.

Polle geeft bevlogen en eigenzinnig les, hij zorgt dat je je veilig en vrij voelt om te zingen en te bewegen en geeft je de ruimte je (verborgen) creatieve talenten te ontplooien.