Creatieve activiteiten voor PO & VO

WAT WIJ DOEN

Met ons brede aanbod aan creatieve activiteiten stimuleren we op leuke en leerzame wijze de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Tussen Zang en Dans biedt zang-, dans-, Djembe-, fashion fix- en musicallessen. Na een reeks lessen wordt een spetterend optreden of uniek eindproduct gepresenteerd. Onze vakbekwame docenten verzorgen de activiteiten met veel creativiteit voor kinderen in het primair en voortgezet onderwijs.

 

 

VOOR WIE?

Tussen Zang en Dans biedt creatieve lessen voor alle leeftijden in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.
Een leerzame, speelse, creatieve, persoonlijke ontwikkeling voor ieder kind!
Uiteraard kunnen we ook een aangepast lesprogramma aanleveren.
Tussen Zang en Dans sluit graag feilloos aan op uw wensen.
Wij bespreken deze dan ook graag met u, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

CREATIEVE LESSEN?

Met een zorgvuldig geselecteerd maar breed aanbod aan creatieve lessen werkt Tussen Zang en Dans op leerzame wijze aan creativiteit in de breedste zin van het woord.
Het plezier van het kind en de persoonlijke ontwikkeling staan hierin centraal.
Op speelse wijze werken we aan talentontwikkeling, muzikaliteit, groei (in fijne- en grove motoriek), ontwikkeling in zelfexpressie, het vergroten van het zelfvertrouwen en het samenwerken.
Dit alles met bovenal een brede glimlach van oor tot oor, bij ieder kind.
Kijk voor inhoudelijke informatie en een volledig overzicht bij onze lesoverzicht.

 

FORMATIE ONDERSTEUNING

Tussen Zang en Dans biedt waardevolle creatieve lesdagen als vervanging voor zieke leerkrachten, of als structurele (wekelijkse) invulling. Onze flexibele docenten dragen bij aan werkdrukvermindering en oplossing voor lerarentekort. Zo genieten leerlingen van een vrije, speelse en creatieve persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Aanvraag voor O.S.A

 

 

VOOR DE NASCHOOLSE

Ook tijdens de naschoolse opvang verzorgen wij creatieve lessen. De n.s.o vorm is het meest geschikt voor scholen met een doorlopend rooster. De lessen duur een uur en kunnen ingepland worden tussen 14:15 en 16:15. Als de school uit is, verzamelen de kids zich op een aangewezen locatie binnen het school terrein (vaak een aula of gymzaal) en gaan ze aan de slag met onze docenten.

 

Aanvraag voor N.S.O.

 

 

...EN VOOR DE B.S.O.?

Na een drukke schooldag is het tijd om te ontspannen en te uiten. Op de buitenschoolse opvang krijgen kinderen de kans om hun creativiteit te laten zien en te horen met behulp van onze getalenteerde docenten. We bieden diverse mogelijkheden voor de kinderen om zichzelf uit te drukken en te genieten van hun vrije tijd. Als u specifieke wensen heeft voor uw buitenschoolse opvang, bespreken we graag uitgebreid alle opties met u.

 

Aanvraag voor B.S.O.

 

Steffen Morrison, de oprichter van Tussen Zang en Dans, leidt samen met zijn team van professionals de organisatie met passie en toewijding. Als zanger en liedjesschrijver heeft Steffen al jarenlange ervaring in de creatieve sector en staat hij regelmatig op het podium bij festivals, theaters en poppodia in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij ook deelgenomen aan  The Voice of Holland en is hij een graag geziene gast bij diverse TV programma’s. Recentelijk is er de documentaire “uur van de wolf, the soul of Steffen Morrison” verschenen over de charismatische soulzanger.

Met zijn achtergrond en ervaring in de muziekindustrie weet Steffen als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen te stimuleren en te inspireren in creativiteit en persoonlijke expressie. Door het creëren van vrolijke en creatieve omgevingen voor kinderen, werkt hij samen met zijn team hard aan het bereiken van dit doel.

Steffen en zijn team zijn professionals die dagelijks hun best doen om de kinderen op een veilige en stimulerende manier te laten experimenteren en hun eigen stem te laten ontdekken. Ze zijn erop gericht om een positieve omgeving te creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Met deze aanpak kunnen kinderen hun creativiteit en zelfvertrouwen vergroten en zichzelf op een positieve manier ontwikkelen.