Word jij onze nieuwe accountmanager creatieve activiteiten? Doe auditie.

Een sollicitatie? Nee, daar doen wij bij Tussen Zang en Dans niet aan. Wij gaan voor passie, voor creativiteit. Daar worden we zó blij van bij al die kids. Dus ja, dat vragen we dan ook van onszelf. Dus wanneer wij een nieuwe sales collega zoeken, verwachten we niet alleen dat jij die energie  van Tussen Zang en Dans kunt overbrengen, maar eerst... of je jezelf kunt verkopen! In een pakkende video.  

Dus laat zien hoe enthousiast jij wordt wanneer kinderen hun creativiteit kwijt kunnen tijdens naschoolse- en tussentijdse opvang bij groep 1 en 8 van de basisschool. Hoe leuk, dat zij na school bezig kunnen zijn met zang, dans, djembé en meer. Zelfs het opnemen van een eigen single in een echte studio. Daar kun jij aan meebouwen. Want er zijn nog zoveel scholen met zoveel kinderen in Nederland, die we blij willen maken!

Wat verwachten we van jou?

Elke dag zet jij je in voor onze zangers, muzikanten, dansers, freerunners en andere creatievelingen. Je voornaamste taak: groei realiseren. Dat betekent heel veel contacten leggen met scholen, ons verhaal vertellen en zo scholen interesseren en afspraken realiseren. Een mooie kans waar je verantwoordelijk bent voor de omzet, KPI’s en upselling bij bestaande klanten. Je werkt minimaal 21 per uur op freelance basis en krijgt daarbij alle vrijheid je agenda in te richten op een manier die bij je leventje past.

Wat heb je daarvoor nodig? 

Lef, overtuigingskracht en ambitie. Je communiceert makkelijk, houdt van de culturele wereld en bent van het doortastende soort. Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring en kent CRM pipedrive, MS Office, dashboards en diverse reporting tools. Voor deze functie heb je minimaal hbo nodig. Maar onze handen gaan écht op elkaar als je een creatieve studie hebt gevolgd. Ook is het belangrijk dat je als zzp’er staat ingeschreven bij het KVK of bereid bent dat te doen.

Wat krijg je daarvoor terug? 

Heel veel blije gezichten! Da’s één. Maar ook belangrijk, een prima basissalaris met uitzicht op meer. Je start op basis van een tijdelijke zzp-overeenkomst met een vast basissalaris en aantrekkelijke commissieregeling. Zijn we beiden enthousiast, dan verlenging wij onze samenwerking inclusief aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

Ben jij ons nieuwe sales talent, zonder podiumvrees? Laat jezelf zien. Maak die video. En nee, je hoeft echt niet te dansen of te zingen… verkoop jezelf op jouw manier!

App je video naar: Steffen Dosoe: 06 - 34 00 94 44 

Maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen of even bellen als je eerst nog wat meer wilt weten. info@tussenzangendans.nl