Anne Kuntz

Dans, Fashion Fix docent

Anne Kuntz is een allround performer, presentatrice en content creator. In 2020 is ze afgestudeerd aan het HBO van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Maar, uitgeleerd dat is ze nooit! Momenteel volgt ze ook nog een studie in modejournalistiek.

‘Al vanaf jongs af aan ben ik energieke, positieve dame. Ik begon op mijn tiende met dansen en ben toen eigenlijk direct gaan lesgeven. Dansen was mijn passie, maar andere kinderen plezier zien hebben en laten groeien, ja, daar kon ik maar geen genoeg van krijgen. Ik kreeg veel ervaring in lesgeven en kreeg een enorme klik met kinderen. Ik maakte mijn eigen voorstellingen en begon een eigen bedrijfje in lesgeven. Het ondernemende karakter heeft altijd al in mij gezeten.

Op mijn twaalfde werd ik aangenomen op de Vooropleiding van Lucia Marthas. Al snel wist ik dat ik naar het HBO wilde. Na vele uren trainen en hard werken werd ik zonder auditie aangenomen. Mijn droom kwam uit! Vele ervaringen volgde. Zo ben ik danscoach geweest bij het tv-programma: ‘Lang Leve de Muziekshow’, mocht ik naast mijn rol als danseres de rol als productieassistent op me nemen bij de musical ‘Jumping Jack’ o.l.v. regisseur Frank Lammers en deed ik veel ervaring op als performer in het werkveld.

Toch voelde alleen het podium voor mij niet genoeg. Ik begon met presenteren bij een regionale omroep en startte met het maken van eigen content (vloggen).

Nu een paar jaar verder wil ik niets liever dan kinderen laten genieten van de verschillende kunstdisciplines. Mijn focus bij Tussen Zang en Dans ligt op Dans en Fashion Fix. Samen plezier maken, groeien en leren. Dat zijn de belangrijkste doelen voor mij! Met een mix van nieuwe trends en mijn positieve energie zorg ik ervoor dat íeder kind met zijn grootste lach de deur uit loopt. Ik kan niet wachten om te beginnen!'