Denise de Vries

Urban/pop dans

Mijn naam is Denise de Vries.
Ik begon met dansen op 3-jarige leeftijd. Vanaf mijn 7e volgde ik al een grote variatie aan lessen waaronder Tapdance, Klassiek Ballet, Musical en Streetdance. Naarmate ik ouder werd kwamen hier nog meer vakken bij zoals: Urban/hiphop, Spitzen, Ierse Tap, Jazzdance, en Modern. In 2008 begon ik aan de vooropleiding van Lucia Marthas in Amsterdam en na jaren van training werd ik aangenomen voor de Hbo-opleiding van Lucia Marthas waar ik zang en dans lessen kreeg van vele docenten. Voor en tijdens mijn opleiding heb ik meerdere optredens gedaan bij TV, theater, filmproducties en in het modellenwerk. Ook gaf ik les aan de vooropleiding, recreatie en oriëntatie klassen bij Lucia Marthas en aan de kinderen van het Kinderen voor Kinderen koor. In 2021 heb ik meegedaan aan de dansmarathon en daar de 50 uur vol gedanst. 

Eenmaal afgestudeerd bij de dansacademie Lucia Marthas en met alle praktijkervaring heb ik mij ontwikkeld tot een goed opgeleide allround danseres/ dansdocente. Ik geef nu met veel passie en plezier les en wil niets liever dan mijn kennis overdragen aan mijn leerlingen. 

Ik geef op dit moment vooral recreatie lessen aan peuters, kleuters en kinderen t/m 12 jaar. En daarnaast wedstrijdteams en selectie groepen van alle leeftijden. 

Hopelijk tot snel in mijn dansles!! Liefs Denise