Evert Bakker

Dans

Evert studeerde af aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) waar hij zowel zijn mbo als hbo-diploma heeft behaald. Hierdoor is hij getraind in de drie disciplines: dans, zang & spel maar is hij ook bevoegd om les te geven.

Hij heeft meerdere keren met Ashley Wallen, de choreograaf van de succesvolle film The Greatest Showman mogen samenwerken. En was als danser te zien in The Christmas Show: Assepoester en het Kerstbal, Dinner Experience Brooklyn Nights, de Efteling, en het Musical Awards Gala.  

Op televisie was hij onder andere te zien in de TV Kantine, de opening van &Chantal en in de NPO telefilm Het Hart van Hadiah Tromp. Daarnaast heeft hij masterclasses gevolgd van Tony Neef, The Fosse Verdon Legacy en heeft hij van de dance-captains van grote Broadway shows zoals: Hamilton, Moulin Rouge! en Newsies, het originele repertoire aangeleerd gekregen.

Plezier maken binnen een veilige positieve sfeer staat in zijn les op nummer 1. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om zijn of haar creatieve kant te ontwikkelen en kennis kan maken met het mooiste vak wat er bestaat.