Melissa Peters

Musical / Urban-pop

Melissa Laurenzia Peters is een professionele danseres, zangeres en actrice. In 2013 startte ze aan aan de weekend vooropleiding van 'Lucia Marthas Institute for Performing Arts” Dit resulteerde in een HBO bachelor diploma van "Lucia Marthas" als een allround performer in juli 2020. 

 

Als allround artiest heeft Melissa gewerkt in concerten, musicals en verschillende evenementen. Ze heeft gewerkt met Medialane tijdens 'The Christmas Show, gedanst op het Negen Pleinen Festijn in Thema Park De Efteling, gewerkt in de ‘Musical Sing-A-Long Annie MG Schmidt’ en

‘Musical Awards Gala’ for NPO 1, Avro Tros. 

Ook heeft Melissa gewerkt als danseres en  zangeres in de musical ‘Drs. Down’ en nam deel als jury lid in de televisie show ‘All Together Now’ geproduceerd door Endemol Shine for RTL 4. In de zomer van 2021 speelde ze in de musical West Side Story Seefestspiele Mörbisch als danseres/zangeres - Shark Girl. Opvolgend aan deze baan heeft Melissa In de maanden september en oktober 2020 gespeeld in de musical We Are Musical - Het grote openingsgala van het Raimund Theater’ Danseres/Zangeres/Ensemble Vereinigte Bühnen Wien GmbH. 

Hierna heeft ze gewerkt als de presentatrice van De Grootse Sintshow van Groots Entertainment en Events. 

 

Sinds haar dertiende jaar geeft Melissa dans en musical lessen aan kinderen/volwassenen van alle leeftijden. Melissa houdt ervan om haar passie door te geven aan de nieuwe generatie. In haar lessen staat voorop dat iedereen zichzelf kan zijn en zich hier ook veilig voelt om dit te uiten. Maar vooral natuurlijk om plezier te maken zodat iedereen met een grote glimlach haar les verlaat.