Nanda Akkerman

Zang/songwriting

Vanaf mijn 7de (!) was het al duidelijk waarvoor ik in de wieg was gelegd: Zingen! De kracht, vrijheid en zelfverzekerdheid die je voelt als je je op deze manier kan uiten, dat wil ik iedereen meegeven. Ruim 15 jaar ben ik actief als professioneel zangeres, zangcoach & songwriter en ik heb inmiddels ruim 1600 mensen geholpen met het ontwikkelen van hun unieke stemgeluid. 

 

Het begon bij een RNB zang cursus gegeven door Boney M zangeres Denise Wijngaarden, naar 80 theatervoorstellingen per jaar met assistent regisseur Jandino en uiteindelijk afgestudeerd aan de Albeda muzikant-producer opleiding met mentor Shirma Rouse en deelde ik het podium met de Ladies of Soul, Oleta Adams, Sam Smith en was ik te zien bij DWDD, RTL Late Night & Koffietijd.Met deze bak aan ervaring en het ontwikkelen van mijn eigen zang-methode geïnspireerd op het Estill Voice Training System kan je bij mij terecht voor zangles en songwriting voor volwassenen en kinderen. 

 

Mijn zangles voor kinderen is spelenderwijs leren zingen en muziek maken. Een muzikale ontdekkingstocht met het leren zingen van bekende liedjes, leuke (zang) oefeningen voor ritme en uitspraak en eigen tekst en liedjes maken. In deze groepsles staat de kracht van elk kind centraal en ontwikkelt zij of hij zich niet alleen muzikaal, maar ook mentaal en emotioneel.