Nienke van der Linden

Musical/Zang/Dans

 

 

Nienke is nogal een bezig bijtje en geeft onwijs veel verschillende lessen in de week, werkt uitvoerend, werkt in de horeca en werkt achter de schermen. Nienke is afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musical theater (2014). Daar is zij  uitvoerend opgeleid maar moest daar ook haar eigen voorstellingen schrijven en alles achter de schermen regelen. Ze heeft haar papieren om Beweegkriebels aan kinderen van 1,5 tot 4 jaar en Beweegplezier aan kinderen van 4-6 jaar te geven (2016) . Dat zijn danslessen gebaseerd op spelenderwijs je lichaam ontdekken! Maar ook Dancemix en Lablast (2019) staan op haar lijstje. Op dit moment is Nienke ook nog bezig met de opleiding Docent in de Vocal Core en zal ze haar diploma in Juni 2022, hopelijk, behalen.

 

Op dit moment is Nienke al sinds 2013 werkzaam voor verschillende dansscholen in ’t Gooi (zo’n 12 danslessen in de week) en geeft ze musical lessen bij de (Telekids) Nederlandse Musical School in Laren. Bij de Nederlandse (Telekids) Musical school is Nienke ook werkzaam als docenten begeleider, regisseur en zaalregisseur tijdens de zomervoorstellingen. Bij de Musical4daagse werkt Nienke als docent en binnenkort ook als locatie leider. 

 

Naast lesgeven, regisseren en choreograferen treedt Nienke ook nog op als presentatrice, danseres en zangeres oa. bij Sint & Friends en de Telekids Disco Show en werkt zijn in de bediening bij Restaurant Leuk in Bussum. Waar ze ook nog eens een aantal bedrijfsleiders functie’s op zich neemt. 

 

Nienke wordt enorm blij ban al de verschillende banen die zij heeft. Blij van het feit dat ze kinderen en volwassenen ziet groeien in zelfverzekerdheid op creatief gebied. Blij van alle kinderen om haar heen. Blij dat zij het mooie vak mag overdragen aan de volgende generatie en zo kan ze nog wel even doorgaan.