Rebecca Bettaccini

Dans, musical

Hoihoi, ik ben Rebecca Bettaccini en 23 jaar oud. Al vanaf mijn 5e bezig met dans en muziek, waardoor ik al 3 mooie opleidingen heb mogen afronden. Namelijk; Het Koninklijk Conservatorium (gespecialiseerd in Klassiek ballet en jezelf kunnen begeleiden op de piano), Codarts (gespecialiseerd in Moderne dans) en vorig jaar mijn hbo diploma behaald aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Hier worden je verschillende disciplines bijgebracht; dans, zang en spel (en in de eerste 2 jaar ook lesgeven).

Dankzij mijn opleiding heb ik al veel mooie ervaringen mogen opdoen. Ik was namelijk te zien in de Christmas Show, Het Musical Award Gala, Miljoenenjacht en mocht een jaar lang stage lopen bij Dinnershow Madame Jeanette in Studio 21. Met als klap op de vuurpijl dat ik 3 jaar lang heb mogen samenwerken met Lloyd Culbreath, een icoon in NewYork als het gaat om de Verdon Fosse Dansstijl.

Het inspireren van kinderen d.m.v van dans en muziek geeft mij voldoening. Deze sector maakt het leven een stuk mooier en ik kan niet wachten om nog meer kids van allerlei leeftijden hieraan voor te stellen.

Ik kan in ieder geval niet langer meer wachten!