Onze Fashion Fix-lessen zijn een geweldige manier om kinderen te leren hoe ze spullen die anders weggegooid zouden worden, op creatieve wijze kunnen hergebruiken. Door hun eigen materialen van thuis te kiezen, ontdekken de kinderen hoe ze mooie en nuttige dingen kunnen maken, terwijl wij zorgen voor aanvullende materialen.

Naast het ontwikkelen van creativiteit en vaardigheden in het ontwerpen en maken, willen we ook bewustwording bijbrengen over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Tijdens de lessen zullen we bijvoorbeeld bespreken waarom het beter is om spullen een tweede leven te geven en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn met verschillende materialen.

Door onze plezierige lessen worden kinderen niet alleen gestimuleerd om creatief te zijn, maar ook om bewuster te leven en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

De leerdoelen op een rijtje:

Wij begrijpen hoe belangrijk continuïteit is voor kinderen en daarom bieden wij verschillende pakketten aan. Onze pakketten bestaan uit minimaal 10 lessen, verspreid over een periode van 10 weken tot maximaal een heel schooljaar.

Het volgen van minimaal 10 weken aan lessen geeft kinderen de kans om te wennen aan de lessen, zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen. Door regelmatig terug te komen voor onze lessen kunnen ze hun creatieve vaardigheden en kennis verder ontwikkelen.

Onze pakketten zijn ontworpen om kinderen te helpen op een gestructureerde en progressieve manier te groeien. Onze ervaren leraren werken samen met de kinderen om hun zelfvertrouwen op te bouwen en hun creativiteit te stimuleren. We streven ernaar om een omgeving te creëren waar kinderen zich veilig voelen om te experimenteren en zichzelf uit te dagen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.