Musical is een fantastische manier voor kinderen om zich creatief te uiten en te leren samenwerken. Door middel van dans, zang en toneelspel ontwikkelen ze niet alleen hun artistieke vaardigheden, maar ook hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Bij onze musicallessen ligt de nadruk op plezier en het ontdekken van de eigen creatieve mogelijkheden.

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde schoolmusical, of het nu gaat om een eindmusical voor groep 8, een kerstmusical voor de bovenbouw of een schoolbreed project.

We bieden ondersteuning bij bestaande musicals of creëren een geheel op maat gemaakte productie. Onze deskundige docenten verzorgen muzikale begeleiding, coaching en training voor de kinderen en denken graag mee over het decor. We stemmen alles af op de wensen van de school en zorgen dat elk detail klopt. Dankzij onze uitgebreide kennis, contacten en benodigdheden kunnen we elke schoolmusical tot een succes maken.

Ons doel is om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen en ervoor te zorgen dat ze plezier hebben tijdens het hele proces. Bij ons staat het plezier van de kinderen dan ook altijd op nummer één.

De leerdoelen op een rijtje:

Wij vinden het belangrijk dat kinderen de tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij pakketten aan van minimaal 10 lessen, die verspreid worden over 10 weken tot maximaal een heel schooljaar. Op deze manier kunnen de kinderen wennen aan onze lessen, durven te experimenteren en zichzelf ontdekken.

Wij geloven dat continuïteit essentieel is voor het leerproces van de kinderen en daarom raden we aan om minimaal 10 weken achter elkaar les te volgen. Zo hebben de kinderen voldoende tijd om zich te ontwikkelen en hun creativiteit te uiten.

Uiteraard zijn er mogelijkheden om het aantal lessen en de duur van het programma aan te passen aan de wensen van de school en de leerlingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een programma op maat te creëren.