Songwriting

Met onze zanglessen gaan we voor het totaalplaatje. Van techniek tot articulatie. En vanaf nu, inclusief het maken van een écht plaatje. We gaan zelfs samen de studio in, om een nummer te produceren.

Tijdens de lessen zullen de kids met hun docent een eigen melodie bedenken, een songtekst schrijven en tenslotte een eigen lied maken. Samen aan de piano of met gitaar.

Beginnend met een tekst, melodie, ritme en uiteraard gevoel. Om uiteindelijk echt samen de studio in te gaan, waar het wordt opgenomen, gemixed en gemasterd tot een eigen liedje. Een unieke belevenis.

Het eindproduct is een liedje. Die ze tijdens een eindpresentatie op school zelf zullen performen. En het komt uiteindelijk online te staan op het YouTube kanaal van Tussen Zang en Dans. Het begin van een hit!

Aandachtspunten voor het studiobezoek

De kids worden uitgenodigd om op een zondagmiddag voor maximaal 3 uurtjes naar de studio te komen. Ouders mogen de kids op het afgesproken tijdstip achterlaten. Opvang zal in handen zijn van onze docent. Dit zal tevens ook de docent zijn waar de kids les van krijgen op school. De kids worden verzocht om graag zelf een lunchpakketje mee te nemen. Tussen Zang en Dans zal de audio-opname verzorgen en faciliteren.

De leerdoelen op een rijtje:

Klik op de covers en bekijk het eindresultaat op YouTube: