Bij ons geloven we dat zingen en muziek maken krachtige vormen van communicatie zijn, en dat ze ons helpen om emoties beter te begrijpen en ermee om te gaan. We vinden het belangrijk om onze leerlingen op een plezierige en creatieve manier te begeleiden en bij te dragen aan hun gevoel van vrijheid.

Door samen te oefenen en ons open te stellen, werken we aan de verbetering van onze eigenwaarde en zelfvertrouwen. We besteden uitgebreid aandacht aan articulatie om verstaanbaar te zingen en praten, en we letten ook op de uitspraak van de Nederlandse en Engelse taal. Ademhalingstechnieken en ademsteun zijn belangrijk tijdens het zingen, maar ook in het dagelijks leven. We oefenen beide technieken tijdens de zanglessen om bij te dragen aan de fysieke ontwikkeling van onze leerlingen. Ook gaan we in op de tekstbeleving: wat zing je, waar gaat het over, en welk gevoel hoort daarbij? Zo leren we onze leerlingen om hun emoties op een gezonde manier te uiten en zichzelf beter te begrijpen.

De leerdoelen op een rijtje:

  • Articulatie & verstaanbaarheid
  • Uitspraak & klankvorming
  • Ademhalingstechniek
  • Tekstbeleving
  • Eigenwaarde
  • Zelfvertrouwen
  • Fysieke ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat kinderen de tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij pakketten aan van minimaal 10 lessen, die verspreid worden over 10 weken tot maximaal een heel schooljaar. Op deze manier kunnen de kinderen wennen aan onze lessen, durven te experimenteren en zichzelf ontdekken.

Wij geloven dat continuïteit essentieel is voor het leerproces van de kinderen en daarom raden we aan om minimaal 10 weken achter elkaar les te volgen. Zo hebben de kinderen voldoende tijd om zich te ontwikkelen en hun creativiteit te uiten.

Uiteraard zijn er mogelijkheden om het aantal lessen en de duur van het programma aan te passen aan de wensen van de school en de leerlingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een programma op maat te creëren.