Nieuwe docenten

Tussen Zang en Dans groeit en bloeit. We hebben er niet één maar twee nieuwe docenten bij.

Sinds dit blok zet Deion Simon zich in als docent voor onze musicallessen en hebben we docent Sioe Yeng Tsao in ons midden voor de fashion fix-lessen. We stellen ze graag aan je voor!

Deion is zelf al jaren met musical bezig en heeft de musicalopleiding aan de Hogeschool van Amsterdam gedaan. Hij gaf al les in musical bij een studio in Amsterdam-Noord en sinds dit blok is hij voor ons aan de slag op basisschool de Palet in Amstelveen, waar hij lesgeeft aan groep 5. “Ik vind het een hele leuke groep kids. De meeste zijn zelf al met musical bezig en zijn daarom super geïnteresseerd. Ik vind het heel tof om te zien hoe leergierig de kids zijn en om ze te zien groeien. Ik zie ze echt uit hun schulp krijgen en zelfverzekerder worden. Daar doe ik het voor!”

Deionhttps://www.tussenzangendans.nl/team/deion-simon


Sioe studeerde aan het Grafisch Lyceum en Artemis. Daarna ontwierp ze o.a. voor Disney, werkte ze voor Bershka en vele ander opdrachtgevers, waardoor ze ontzettend veel ervaring heeft met mode en ontwerpen. Vanaf dit blok gaat ze voor ons aan de slag als fashion fix-docent. Sioe is druk bezig haar leuke lesprogramma rond te krijgen en ze kijkt ernaar uit om met de kids prachtige mode-items te gaan maken. “Ik vind het heel
belangrijk dat de kids zichzelf kunnen ontwikkelen, erachter kunnen komen wat ze eigenlijk allemaal in zich hebben en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen.”

Sioehttps://www.tussenzangendans.nl/team/sioejeng-tsao