Demilee Warmenhoven

Musical

Mijn naam is Demilee Warmenhoven en ik ben al bezig met dans en musical sinds ik een kleine peuter was. Inmiddels ben ik 23 jaar oud en heb ik al die jaren mij verdiept in dit mooie vak. 

 

Ik ben afgestudeerd aan het HBO Lucia Marthas Institute for Performing arts. Deze school heeft mij zeer allround opgeleid wat inhoudt dat ik mijzelf heb mogen ontwikkelen in heel veel verschillende dansstijlen, zang en spel. Ik heb door de jaren heen een liefde gevonden voor lesgeven, dus het is prachtig dat ik nu musical kan combineren met dat lesgeven!

 

Ook heb ik al veel mooie werkervaringen op mogen doen, zo heb ik al mogen werken met Kinderen voor Kinderen, heb ik lesgegeven aan de vooropleiding Lucia Marthas en heb ik het project WAUW! van de BNNVARA mogen helpen ontwikkelen en uitgevoerd! Dat laatste is een dans en zang project op AZC scholen door heel Nederland. 

 

Ik geef mijn lessen vol passie en geniet ervan wanneer ik zie dat leerlingen nieuwe dingen ontdekken of geïnspireerd raken, wanneer ze meer kunnen dan ze in eerste instantie dachten en trots zijn op wat ze leren. 

Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie in musical met anderen te kunnen delen via ‘Tussen Dans en Zang’. Tot snel!