Denise Hartgers

Urban/pop

Denise Hartgers ontdekte haar passie voor dans en zang op elfjarige leeftijd. Ze besefte dat deze kunstvormen haar een ongekend gevoel van vreugde en vrijheid gaven. 


Tijdens haar middelbare schooltijd volgde ze een vooropleiding dans en zang in Apeldoorn. Hier werd ze allround getraind en deed ze voor het eerst podiumervaring op. Na deze fantastische tijd bleef ze haar passies achterna gaan en vloog ze in 2017 en 2019 naar New York City om te leren van de beste professionals uit het vak. Elke dag volgde ze de meest fantastische lessen bij Broadway Dance Center en genoot ze van de bruisende stad. 

 

Haar liefde voor dans heeft ze ook mogen overdragen op kinderen en volwassenen. Ze gaf de afgelopen jaren les op de Joji Na School of Arts, in het basis en voortgezet onderwijs en bij Amsterdam Dance Centre. 

 

In Denise haar lessen staat plezier echt op nummer één. Daarnaast vindt ze het ontzettend belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ze hoopt dat de kinderen door middel van haar lessen inzien dat je groots mag dromen en dat deze dromen er zijn om uit te laten komen.