Melissa Mensink

Urban/pop

 

Mijn naam is Melissa Mensink.

Ik dans al met veel liefde sinds ik 4 jaar oud ben. In de loop van de tijd ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen op het podium wil staan, maar dat ik ook graag mijn kennis, vaardigheden, passie en liefde voor dit vak wil overdragen aan en delen met anderen door middel van lesgeven.

Zo heb ik in 2020 mijn bachelor Docent Dans diploma aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts behaald. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring mogen opdoen, zoals lesgeven aan en choreograferen voor Kinderen voor Kinderen, het WAUW-project (lesgeven op verschillende asielzoekerscentra) en lesgeven aan verschillende klassen en leeftijden, waaronder vooropleidingsklassen en het Mbo. Ook heb ik op de opleiding veel verschillende stijlen aangeboden gekregen, zoals tap, hiphop, pop theatre musical dance, ballet, jazz, modern, horton, zang, musical theatre en latin. Hierdoor ben ik erg allround als docent en artiest.

 

Momenteel ben ik vooral werkzaam als docent dans bij verschillende dansscholen en opleidingen. Ik haal enorm veel energie en plezier uit dit werk. Het is geweldig om leerlingen en studenten te zien groeien in hun dans, persoonlijkheid en performance en vooral om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. 

 

Ik kan niet wachten om te beginnen!