Isabelle van de Walle

Zang

Isabelle van de Walle is een allround, beginnend artieste. Ze is in 2020 afgestudeerd aan de HBO Bachelor opleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts.


Al van jongs af aan staat Isabelle op verschillende podia in diverse musicals, dans/ zang voorstellingen en toneel stukken. Ze heeft meerdere malen in het RAI theater gestaan en samen gewerkt met o.a. Ashley Wallen (Choreograaf van The Greatest Showman) en Lloyd Culbreath. Ook heeft ze in het Ziggo Dome gedanst in de voorstelling ‘The Christmas Show’ met Carlos Boschard & Stanley Burleson. Verder is ze 1 van de 100 juryleden geweest in het zang tv-programma ‘All Together Now’ van de afgelopen 2 seizoenen.

Op 15 jarige leeftijd won Isabelle de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen en schreef ze samen met onder andere Tjeerd Oosterhuis het nummer: ‘muziek laat je dromen’ waar ze een platina award voor ontvangen heeft.

Isabelle heeft ook veel piano gespeeld en begeleidt haar zelf met zang. Ze ontdekte door de jaren heen dat dit haar kracht en uitlaatklep is. Ze heeft dan ook meerdere nummers geschreven en wilt,  nu ze net klaar is met haar opleiding, met volle enthousiasme focussen op haar muziek en het uitbrengen hiervan.

Isabelle’s grote passie voor muziek wilt ze graag delen met kinderen. Ze is nieuwsgierig en zoekt naar connectie door middel van muziek. Vanuit gevoel wilt ze samen met de kinderen nieuwe dingen creëren zodat het zo eigen mogelijk wordt. “Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich vrij voelen en zichzelf door middel van muziek durven te uiten”.