Myrthe Bijlsma

Zang/Musical/Urban-pop

Myrthe is op 9-jarige leeftijd begonnen met zingen, dansen en acteren op de vooropleiding van Lucia Marthas, Institute for Performing Arts. In 2014 studeert ze af met twee bachelors op zak als performer, en ook als docent. 

Na haar opleiding start Myrthe in de girlband TRIANGL en is ze veel te vinden in de studio. In 2015 en 2016 zijn de eerste twee singles ‘Lasergun’ en ‘Ready’ een feit, waarna regionale tv / radio stations en festivals de girlband toevoegen aan hun line-up.
In 2017-2019 schitterde Myrthe twee theaterseizoenen als lead vocalist in de Nederlandse theatertour van The Magic of Jeans 27 ‘Brand New Day’ en 28 ‘Blame it on the Boogie’. Aansluitend kreeg zij de kans om haar liefde voor reizen te combineren met haar grootste passie en vloog ze naar de Verenigde Staten, om voor Norwegian Cruise Lines aan de slag te gaan als Production Cast Principal in de prachtige theatershows aan boord. Momenteel is zij één van de vier zangeressen van de vocal group Magnolia Road en mag ze als guest artist op cruise schepen de wereld over reizen. 

Myrthe zingt en danst daarnaast graag als freelancer voor alle soorten publiek. Van grootse (benefiet)concerten tot kleine huiskamerconcerten van verzorgingstehuizen.
Zo breed zet ze ook sinds het moment van afstuderen graag haar docenten ervaring in. Van jong tot oud, dans, zang en musical. Met een grote lach en veel enthousiasme hoopt ze een ieder net zo veel plezier te laten beleven aan haar grote passie!