Roxanne Karsten

Musical/Urban-pop

 

Roxanne Karsten is professioneel danseres, zangeres en actrice. Ze is opgeleid aan ‘Lucia Marthas Institute for Performing Arts’. Hier behaalde zij zowel een diploma voor de uitvoerende kunsten, als voor het docentschap. 

 

Roxanne is werkzaam in het binnen- en buitenland. Zo trad zij op als danseres in ‘The Christmasshow’ en de ‘Musical Awards Gala’. Daarnaast speelde ze als actrice in de programma’s: ‘De TV Kantine’, ‘All You Need Is Love Kerstspecial’, ‘Miljoenenjacht’ en ‘Paul Pakt Uit’. Ten slotte is haar favoriete vakgebied Musical. Zo speelde Roxanne als danseres, actrice en zangeres in de musical ‘West Side Story’ en ‘We Are Musical’ in Wenen, Oostenrijk. Tot op heden speelt ze in One de musical in Aalsmeer Studio’s en Roxanne zal in 2022 in ‘Moulin Rouge das musical’ gaan spelen in Keulen, Duitsland. 

 

Roxanne weet hoeveel invloed de vroege jaren op de ontwikkeling van een kind kan hebben en vind het heel bijzonder om ervoor te kunnen zorgen dat artistieke vrijheid van jongs af aan kan worden ontwaakt. ‘Dansplezier zorgt voor een magische bevrijding van de geest die onmisbaar is in de rest van het leven. Leer en floreer op dansante wijze!’